De leukste speeltuin van de Bollenstreek!
spelen sinds 1973

Welkom bij speeltuin "de Duinrand" in De Zilk!

 

Woensdag 28 april gaan we weer open!

Jullie kunnen dan dagelijks van 10:00 tot 18:00 uur bij ons komen spelen. We moeten ons wel aan de onderstaande “coronaregels” houden.

Alleen met jullie medewerking kunnen wij ook daadwerkelijk open blijven. Daarom graag jullie aandacht de geldende regels: 

·        1,5 meter afstand houden verplicht voor 18+

·        Geen samenscholing/ groepsvorming van meer dan 2 volwassenen

·        Het is niet toegestaan om eten en drinken te nuttigen in de speeltuin

·        Het is niet toegestaan om kinderfeestjes in de speeltuin te vieren.

Spelen in onze speeltuin is altijd op eigen risico. Het naleven van bovenstaande “coronaregels” is jullie eigen verantwoordelijkheid.

Speeltuin "de Duinrand" is 7 dagen per week, 's ochtends en 's middags geopend. De speeltuin is gratis toegankelijk voor ouders met hun kinderen, maar wanneer u een donatie wilt geven zijn wij daar erg blij mee. Dit kan in het "hongerige konijn" aan het hek van de ingang. Indien u de speeltuin met een schoolklas of BSO wilt bezoeken kunt u ons speeltuinhuisje huren. Voor meer informatie kunt in dit formulier invullen. Wij verhuren het speeltuinhuisje niet voor feestjes, partijtjes etc.  De speeltuin wordt aan het einde van de middag door een van de vrijwilligers afgesloten en wij verzoeken u dan ook vriendelijk om de speeltuin dan te verlaten. Uiteraard hopen wij dat de kinderen zich uitstekend vermaken in onze speeltuin. Heeft u nog vragen of suggesties dan vernemen wij dat graag.  

 

 

Gebruik de foto-uploadfunctie om een afbeelding te plaatsen. Die geeft bezoekers direct een indruk van jou of van de inhoud van de website.

 

33065